Eiendomsutvikler med lokalkunnskap

Masiv Eiendom AS har betydelig erfaring innen utvikling av en rekke prosjekter på Nord-Jæren, både i egen regi og på vegne av kunder. Bred kjennskap til regionen har også bidratt til at Masiv Eiendom er en attraktiv samarbeidspartner for andre eiendomsutviklere.

På jakt etter tomt til virksomheten din? Masiv Eiendom kan formidle tomter og tomteområder for handels-og næringsbygg flere steder lokalt på Jæren og Sør-Rogaland, deriblant Gjesdal Næringspark på Skurve utenfor Ålgård. Vi er dessuten alltid ute etter nye tomter og tomteområder som kan utvikles til bolig-, handels- eller næringsformål.

Fra hovedkontoret på Kvernaland har vi hele Nord-Jæren som nedslagsfelt, og alltid kort vei til ditt prosjekt. Masiv har gode og kompetente folk i alle ledd. Vi loser prosjekter gjennom hele prosessen – fra idé, via prosjektering, søkeprosess og selve byggingen, frem til ferdig bygg.

Frank Skjæveland

Frank Skjæveland

Daglig leder Masiv Eiendom

Våre kundegrupper

Blant våre kundegrupper er:

Bedriftseiere

med flytteplaner eller utbyggingsplaner

Utbyggere

med næringsbygg for utleie

Byggherrer

i offentlig sektor

Fra hovedkontoret på Kvernaland har vi hele Nord-Jæren som nedslagsfelt, og alltid kort vei til ditt prosjekt. Masiv har gode folk i alle ledd, og kan lose prosjekter gjennom hele prosessen – fra idé, via prosjektering, søkeprosess og selve byggingen, frem til ferdig bygg.

Våre eiendommer

Vi har følgende eiendomsprosjekter under utvikling

Alle kommuner ()
Gjesdal ()
Klepp ()
Randaberg ()
Sandnes ()
Sola ()
Stavanger ()
Strand ()
Time ()

Kvalitet i alle ledd