Skurve Næringspark

I Skurve Næringspark har Masiv ca. 45.000 m2 tomt fordelt på tre tomter, som igjen kan deles i mindre tomter eller som en stor tomt. Området er regulert til næring og er en del av Skurve Næringspark, like langs E39 ut av Ålgård. Tomten ligger i et næringskluster blant annet mellom landsdekkende bedrifter som Ådne Espeland Jæder, Stangeland Mølle og ASKO.

Gjesdal Næringspark er særs velegnet for bedrifter avhengig av god logistikk. Området består i dag av ca. 600 mål regulerte næringsarealer, men topografien tilsier at ytterligere utvidelser er mulig.

Det er fremdeles ledig tomteareal av betydelig størrelse. Hele tomteområdet er byggeklart og infrastrukturen er tilrettelagt. Området er dessuten dimensjonert for den tungtrafikken som mange av både dagens og fremtidens aktører i Gjesdal Næringspark er avhengige av.

Flere aktører er allerede etablert i Gjesdal Næringspark. Blant de mest profilerte er Asko, Bama, Jæder og AS Betong. Til sammen er ca. 20 aktører etablert her like sør for Ålgård.

Det er et stort spenn i type virksomheter – alt fra enkeltmannsforetak til store bedrifter med milliardomsetning. Samtlige oppgir nærheten til E39 og fleksible tomtearealer som viktige grunner til at de valgte Gjesdal Næringspark.

Gjesdal Næringspark ligger på Skurve, med gode eksponeringsmuligheter like ved E39 og kun noen minutter sør for Ålgård. Denne næringsparken har dermed en av regionens definitivt beste beliggenheter for alle virksomheter avhengig av god logistikk og enkel distribuering til hele regionen. For alle som kommer sørfra, er Gjesdal næringspark selve innfallsporten til Nord-Jæren.

Det er kort avstand til sentrale steder i regionen:

  • Til Ålgård sentrum: 4 km
  • Til Sandnes sentrum: 18 km
  • Til Ganddal godsterminal, Sandnes: 19 km
  • Til Forus: 22 km
  • Til Stavanger lufthavn, Sola: 29 km
  • Til Risavika Havn: 32 km
  • Til Stavanger: 32 km
  • Til Egersund: 41 km

Detaljer om eiendommen

L

Prosjekttype

Næring

L

Adresse

Gnr/Bnr 3/76 og Skurvebakkane 2 og Gnr/Bnr 30/50

L

Kommune

Gjesdal

L

Størrelse

ca. 45.000 m2

L

Status

Ferdig regulert

Frank Skjæveland

Frank Skjæveland

Daglig leder Masiv Eiendom

Bildegalleri

Klikk for å se større versjon