Møt studentene fra sommeren 2014

Masiv Bygg har i 2014 hatt 4 studenter inne som sommeringeniører.

 

Dagfinn Seglem studerer for tiden til Bachelor på VIA University College i Horsens, Danmark. Dagfinn hadde i sommer sin andre sommer som sommeringeniør hos Masiv Bygg. Dagfinn har i sommer vært med på prosjektet Golf Tower, som er Masiv Bygg sitt største prosjekt under utførelse pr i dag. Han har vært med prosjektleder Dan Ivar Aanestad, Prosjektingeniør Gøran Håland og Byggeplassleder Torleif Falk i den daglige driften på prosjektet.

På spørsmål om hva Dagfinn likte best med å jobbe hos Masiv Bygg svarte han:

«Muligheten til å forme din egen hverdag og ansvaret jeg fikk på arbeidsplassen. (Samt se på andre prosjekter, spesielt plassene med skader etter endt byggetid (lærerikt))»

 

Oda Tuv Svindland studerer for tiden arkitektur på NTNU i Trondheim. Oda har i sommer hatt praksisplass hos Masiv Bygg. Oda har for det meste jobbet med Byggeplassleder Nils Ove Pollestad. Oda har utført arbeidsoppgaver innenfor forskalingsfaget, samt utført diverse hjelpearbeider i forbindelse med bygging av kjøpesenter og leiligheter. Oda har også bidratt i riggarbeidet ved etablering av ny byggeplass.

På spørsmål om hva Oda likte best med å jobbe hos Masiv Bygg svarte hun:

«At jeg fikk lov til å være med på en del ulike ting i løpet av perioden, og at det var veldig flinke og hyggelige folk jeg fikk være med. »

 

Bodil Krogedal studerer for tiden Bygg ved Universitetet i Stavanger. Dette er andre sommeren Bodil har hatt sommerjobb hos Masiv Bygg. Bodil har i sommer jobbet i egenproduksjonen som forskaling snekker, for å skaffe seg mer erfaring fra byggeplassen.

På spørsmål om hva Bodil likte best med å jobbe hos Masiv Bygg svarte hun:

«Jeg likte og få lære litt mer om betong, hvordan det fungerer på byggeplassene og hvordan forskaling og støping foregår. Det var kjekt og jobbe med Magne Lothe siden han var hjelpsom når jeg spørte . Han var flink og vise meg hva jeg skulle gjøre slik at jeg fikk lært masse av han.»

 

Kjersti I. Nordal studerer Bygg- og miljøteknikk ved NTNU i Trondheim, mens de neste 2 semestrene skal hun være utvekslingsstudent i Brasil. Kjersti hadde i sommer sitt andre år hos Masiv Bygg. Første året var hun ute og forskalet i egenproduksjonen, mens i sommer har hun vært med som prosjektlederassistent. Hun har jobbet for det meste med prosjektleder Kjetil Nedrebø på Boligprosjektet Stasjonen Bolig og Næringsprosjektet Handelsparken.

På spørsmål om hva Kjersti likte best med å jobbe hos Masiv Bygg svarte hun:

«Jeg likte at jeg fikk muligheten til å være med rundt og se hvordan hverdagen kan være for en prosjektleder. Jeg likte også at jeg fikk være med på møter, og observere hvilken typer oppgaver og utfordringer en prosjektleder kan møte på. Dette lærte jeg mye av. Det var også nyttig å få prøve seg litt på de ulike programmene som brukes.»

 

Sitat fra daglig leder i Masiv Bygg, Helge Nærland:

«Masiv Bygg er alltid på jakt etter flinke folk, og ønsker gjennom dette tilbudet å bli kjent med dyktige unge ingeniører under utdanning. Vi har nå hatt studenter inne som sommeringeniører de to siste årene, og håper og tror det vil være like vellykka i de neste årene.»