Næring

Masiv Bygg AS er en av Rogalands største og mest anerkjente totalentreprenører. Vi oppfører næringsbygg til alle formål, og er store på elementbygg med prefabrikerte løsninger.

Les mer

Bolig

Masiv Bygg AS bygger boligblokker både ved bruk av prefabrikerte betongelementer og klimavegg. Vi kan hjelpe utbyggere fra idefasen til overlevering av ferdige leiligheter.

Les mer

HMS og Kvalitet

HMS-arbeid har høyeste prioritet internt i Masiv Bygg AS. All vår virksomhet skal være basert på å unngå skader på personell, materiell og ytre miljø.

Les mer

Aktuelt

3 uker siden

Masiv Bygg

Gratulerer til sjefen vår Magne Svendsen og økonomisjefen vår Arnstein Lothe som begge to blir 60 år den 11/4. De er bortreist på dagen så vi benyttet oss av muligheten til å feire de i lunsjen i dag, gratulerer med dagen og god påske til dere begge to :) ... Se merSe mindre

Gratulerer til sjefen vår Magne Svendsen og økonomisjefen vår Arnstein Lothe som begge to blir 60 år den 11/4. De er bortreist på dagen så vi benyttet oss av muligheten til å feire de i lunsjen i dag, gratulerer med dagen og god påske til dere begge to :)

Kommenter på Facebook

Flotte snille godaste onkel Magne som fortjene berre det aller aller besta💙

Gratulerer! 👍🏼🎈💐🥂

Hipp Hipp Hurra🎉Gratulerer så mye med dagen på forhånd!🎂🎈

Gratulere 🎉🎉

Gratulera til begge to karane😃

Gratulere såå mykje Magne og Arnstein med dagen😄🎉

Gratulerer så mye til begge to 🎉

Happy Birthday Magne - from you Aussie friends xx

Gratulere med dagen Magne. Kos deg

+ Vis tidligere kommentarer

Referanser Masiv Bygg AS

Med over 200 overleverte bygg har vi et stort mangfold av referanseprosjekter. Flere av våre bygg regnes som signalbygg og landemerker mens andre inngår som naturlige deler av industriområder og lokalmiljø. Våre bygg finner du fra Randaberg i nord til Hå i sør, og i de fleste tilfeller har vi håndtert byggeprosessen fra plantegning til ferdigstillelse.

Fakta om Masiv Bygg AS

53

ansatte ved inngangen til 2015

210

overleverte bygg

650

milioner kroner i omsettning 2014

12

prosjekter under arbeid